“Mr Adviser, Please allow me be meโ€ โ€“ BBNaija Season 6 Winner Phyna knocks folks telling her to learn how to talk

Big Brother Naija season 7 winner, Phyna has blasted those advising her to go learn how to talk, praizemedia report.

The socialite took to her Twitter page to address those who keep making snide remarks at her by saying that she isnโ€™t the first to win the show and that she needs to get a good management.According to the reality star, although she isnโ€™t the first person to win the show, sheโ€™s a winner with a difference.

She added that she cannot be like everyone else and folks should learn to allow her be herself whenever she speaks.

WATCH THE VIDEO BELOW ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

In her words:

โ€œAdvicer okumagbes telling me I should learn how to talk I need a good management bla bla that am not the first winner, I am a winner with a difference make una rest for my matter I cannot be like everybody allow me be me, if you donโ€™t like me press block bottomโ€

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*